Deurningen, bedankt……

Door op in ,

Deurningen, bedankt……

Carnaval 2018 was geweldig en daarom willen wij graag iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen of meegedaan om het carnaval 2018 te doen slagen.

 

Een speciaal woord van dank gaat natuurlijk uit naar de Hoogheden; Prins Michel & Adjudant Wim en natuurlijk hun hofdames Sabine & Marien en de kinderen. Zij hebben dit jaar bij elk feest voorop gelopen en overal waar ze kwamen werd het een groot feest. Verder natuurlijk ook Jeugdprins Stan & Jeugdprinses Famke van basisschool Willibrordus; jullie hebben laten zien dat jullie geweldig carnaval kunnen vieren.

 

Dank aan JCV De Dwarsliggers met King Olaf & Admiraal Teun voor de samenwerking ook in 2018. En uiteraard ook OJCV de Fruitige Dwarskörnkes; geweldig bedankt voor de samenwerking dit carnavalsseizoen. Dank aan alle deelnemers in de optocht van Deurningen. CV PDN, nogmaals van harte proficiat met jullie 1e plaats in de optocht. Met elkaar was het weer een schitterende bonte stoet.

 

Dan dank voor de medewerking van de verschillende caféhouders en eigenaren van andere locaties waar dit jaar carnaval is gevierd of carnavalsbijeenkomsten zijn geweest.

 

En tot slot niet te vergeten, de dansgroepen, leden, commissieleden, vrijwilligers, sponsoren en carnavalsvierders van “CV de Nettelkörnkes” voor hun bijdrage aan Carnaval 2018.

 

Kortom iedereen , mede namens Prins Michel & Adjudant Wim, bedankt……………………………….….en tot het carnavalsjaar 2019!

 

Bestuur C.V. “De Nettelkörnkes

« »