Potgrondactie CV de Nettelkörnkes 2018

Door op in

Potgrondactie CV de Nettelkörnkes 2018

De carnavalsoutfits zijn na een gezellig carnavalsseizoen weer opgeborgen in de kast. Met het voorjaar in aantocht is de tijd aangebroken dat we u als C.V. “De Nettelkörnkes” weer van de benodigde potgrond voorzien door middel van onze jaarlijkse potgrondactie.

Traditiegetrouw vindt deze plaats op de tweede zaterdag in maart. Dit jaar is dit zaterdag 10 maart a.s. In samenwerking met de Deurninger handelaren in potgrond brengen de leden van C.V. De Nettelkörnkes u de potgrond voor een concurrerende prijs aan huis.

 

Mede door deze actie wordt de kas van “De Nettelkörnkes” weer aangevuld. Dit om ook volgend jaar een mooi en gevarieerd carnavalsprogramma voor jong en oud te kunnen bieden. Activiteiten die geld kosten maar niet mogen ontbreken op de carnavalsagenda zoals het jeugdgala, de ouderenmiddag, de carnavalsoptocht, het kindercarnaval en het ziekenbezoek worden zo ook voor een volgend carnavalsseizoen in Deurningen gegarandeerd.

 

Door het ‘potgrondactie comité’ is alles weer tot in de detail voorbereid. De routes die gereden moeten worden zijn weer ingedeeld en de potgrond ligt klaar. Op zaterdag 10 maart vanaf 9.00 uur rijden de leden van

C.V. “De Nettelkörnkes” in meer dan 10 verschillende groepen met trekkers en platte wagens door Deurningen. Niet alleen in het dorp, maar ook in het buitengebied zal u de potgrond aangeboden worden.

Voor één zak potgrond van 40 liter betaalt men slechts 3,50.

De prijs voor 3 zakken van 40 liter is € 10,00. En daarvoor wordt de potgrond ook nog eens aan huis bezorgd. Bent u zaterdag 10 maart niet in huis, maar wilt u toch graag potgrond; hang dan een briefje aan de deur en wij zorgen dan dat u van potgrond voorzien wordt!

 

Bestuur en ‘comité potgrondactie’ C.V. “De Nettelkörnkes”

« »