Deurningen bedankt!

Door op in

Deurningen bedankt!

Carnaval 2019 was geweldig en daarom willen wij graag iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen of meegedaan om het carnaval 2019 te doen slagen.

Een speciaal woord van dank gaat natuurlijk uit naar de Hoogheden; Prins Marco 1e & Adjudant Wouter en natuurlijk hun hofdames Bionda & Jorike. Zij hebben dit jaar bij elk feest voorop gelopen en overal waar ze kwamen werd het een groot feest.  Verder natuurlijk ook Jeugdprinses Marit & Jeugdadjudante Janne van basisschool Willibrordus; jullie hebben laten zien dat jullie geweldig carnaval kunnen vieren.

Dank aan JCV De Dwarsliggers met King Tim & Admiraal Koen voor de samenwerking ook in 2019. En uiteraard ook OJCV de Fruitige Dwarskörnkes , nogmaals van harte proficiat met jullie 1e plaats in de optocht. Verder dank aan alle deelnemers aan de optocht. Met elkaar was het weer een schitterende bonte stoet. Tot slot dank aan alle andere clubs, waaronder de carnavalsvrienden van Prettige Dag Nog, die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het slagen van Carnaval 2019

Dan dank voor de medewerking van de verschillende caféhouders en eigenaren van andere locaties waar dit jaar carnaval is gevierd of carnavalsbijeenkomsten zijn geweest.

En tot slot niet te vergeten, de dansgroepen, leden, commissieleden, vrijwilligers, sponsoren en carnavalsvierders van “CV de Nettelkörnkes” voor hun bijdrage aan Carnaval 2019.

Kortom iedereen , mede namens Prins Marco 1e & Adjudant Wouter bedankt……………………………………….en tot het carnavalsjaar 2020!

Bestuur C.V. “De Nettelkörnkes”

 

« »