Potgrondactie 2019, CV de Nettelkörnkes

Door op in

Potgrondactie 2019, CV de Nettelkörnkes

Het carnavalsseizoen is nog maar net ten einde, en toch willen we u alvast informeren dat we u binnenkort als C.V. de Nettelkörnkes weer van de benodigde tuinaarde kunnen voorzien.

Traditiegetrouw vindt op de tweede zaterdag in maart de jaarlijkse potgrondactie plaats. Dit jaar is dit zaterdag 9 maart a.s.

In samenwerking met Tuin & wooncentrum Borghuis brengen de leden van C.V. de Nettelkörnkes u de potgrond voor een concurrerende prijs aan huis.

Mede door deze actie wordt de kas van C.V. de Nettelkörnkes weer aangevuld, zodat ook het komend jaar weer een gevarieerd carnavalsprogramma voor jong en oud aangeboden kan worden. Activiteiten die geld kosten, maar niet mogen ontbreken op de carnavalsagenda zoals het jeugdgala, de ouderenmiddag, de carnavalsoptocht, het kindercarnaval en het ziekenbezoek worden zo ook voor een volgend carnavalsseizoen in Deurningen gegarandeerd.

Door het ‘potgrondactie comité’ is alles weer tot in de detail voorbereid.

De routes die gereden moeten worden zijn weer ingedeeld en de potgrond ligt gereed. Op zaterdag 9 maart vanaf 9.00 uur rijden de leden van

C.V. de Nettelkörnkes in meer dan 10 verschillende groepen met trekkers en platte wagens door Deurningen. Niet alleen in het dorp, maar ook in het buitengebied zal u de potgrond aangeboden worden.

Voor één zak potgrond van 40 liter betaalt men slechts 3,50.

De prijs voor 3 zakken van 40 liter is € 10,00. En daarvoor wordt de potgrond ook nog eens aan huis bezorgd.

Bent u zaterdag 9 maart niet in huis, maar wilt u toch graag potgrond;

hang dan een briefje aan de deur, voorzie de buren van het betreffende bedrag en wij zorgen dan dat u van potgrond voorzien wordt!

Bestuur en ‘comité potgrondactie’  C.V. ‘de Nettelkörnkes’

« »