CV de Nettelkörnkes nu ook op de Deurningen App

Door op in

CV de Nettelkörnkes nu ook op de Deurningen App

Nettelkörnkes, Deurningers en Carnavalvierders,

Vanaf heden kunt u CV de Nettelkörnkes ook volgen via de Deurningen App. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste Nettelkörnkes nieuws, zet dan de notificaties in de app voor C.V. de Nettelkörnkes aan. Nog geen gebruiker van de Deurningen app; download deze dan snel in de App Store of Google Play Store voor alle Nettelkörnkes nieuws, maar zeker ook voor al het andere Deurninger nieuws.

De voorbereidingen voor het carnavalsseizoen 2019 – 2020 zijn in volle gang. Menig commissie is al weer bezig om alle activiteiten voor het komende seizoen voor te bereiden. Binnenkort zullen we u dan ook gaan informeren over alles wat op er stapel staat.

Wat u al wel vast in uw agenda mag noteren:

14-12-2019; OpBokBal 2019. Aanvang 20.00 uur bij Pelle’s Zaal. Op deze avond die de Nettelkörnkes samen met de Dwarsliggers organiseren zullen we afscheid nemen van alle Hoogheden van Deurningen van het seizoen 2018 – 2019

03-01-2020; Prinsenbal 2020. Aanvang 20.00 uur bij Pelle’s Zaal. Op deze avond zullen de nieuwe Hoogheden van de Nettelkörnkes zich presenteren en gaat het nieuwe seizoen echt van start.

Bestuur C.V. de Nettelkörnkes

www.nettelkornkes.nl

info@nettelkornkes.nl

« »