Steunende leden actie

Door op in

Steunende leden actie

Deurningers,

Binnenkort komen de leden van C.V. “De Nettelkörnkes” weer bij u langs de deur voor de jaarlijkse steunende leden actie.

Met uw bijdrage als steunend lid steunt u carnaval voor welzijn ouderen, de jeugdactiviteiten en de optocht. Daarnaast maakt u het “De Nettelkörnkes” mogelijk om Deurningers op Rosenmontag te bezoeken die aan huis gekluisterd zijn of zij die in een verzorgings- of verpleegtehuis verblijven en die niet aanwezig kunnen zijn op één van onze activiteiten. Uit ervaring blijkt dat een bezoek met een bloemetje aan deze groep mensen in hoge mate wordt gewaardeerd.

De bijdrage is net als voorgaande jaren € 5,50. Naast dat u daarmee de genoemde doelen steunt, krijgt u als steunend lid voorrang bij de kaartverkoop voor de gala-avonden. Dit jaar zijn de galavonden op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020.

Wordt ook steunend lid en draag uw steentje bij!

Steunende leden die automatisch betalen krijgen hun steunend lidmaatschapskaart thuis bezorgd. De bijdrage van € 5,50 wordt in december van uw bankrekening afgeschreven.

Steunende leden die jaarlijks contant betalen kunnen dit op die manier blijven doen. Binnenkort komt hiervoor een lid van CV de Nettelkörnkes bij u langs. Wilt u overstappen naar automatisch betalen dan kunnen we dat direct regelen.

Eventuele vragen m.b.t. steunende leden kunt u mailen naar:

info@nettelkornkes.nl

« »