Prins Bjorn 1e & Adjudant Patrick hoogheden 2020 bij C.V. De Nettelkörnkes uit Deurningen.

Door op in

Prins Bjorn 1e & Adjudant Patrick hoogheden 2020 bij C.V. De Nettelkörnkes uit Deurningen.

Op vrijdagavond 3 januari werd het prinsenbal van C.V. De Nettelkörnkes gehouden in Pelle’s zaal en café in Deurningen.

Om elf minuten over negen was het tijd voor de opkomst van de Hoogheden van 2020. Na een paar weken gissen en raden kwam er aan alle onzekerheid een einde. Met nog een aantal laatste aanwijzingen werd de spanning in de zaal opgevoerd. De Hoogheden werden, verscholen in een levensgroot Nettelkörnke, binnengebracht. Een laatste presentatie werd ingestart waarbij er steeds meer aanwijzingen over de identiteit van de Hoogheden duidelijk werd. Daarop werden de Hoogheden aangekondigd. Als eerste kwam Adjudant Patrick te voorschijn met in zijn kielzog Prins Bjorn 1e. Zij werden enthousiast begroet door alle aanwezigen en namen meteen het voortouw in de grote polonaise.

Prins Bjorn 1e is Bjorn Lubbers. Bjorn is 42 jaar en is getouwd met Joyce. Samen hebben ze twee dochters. Ilvy van 12 en Lize van 10. In dagelijks leven runt de Prins een garagebedrijf; Garage Lubbers in Hengelo. Garage Lubbers is gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van auto’s van de merken Peugeot en Citroën, maar ook voor andere merken kan men er terecht. In zijn vrije tijd mag de Prins graag tennissen en mountainbiken. Ook is hij in de weekenden veelvuldig langs de handballijn te vinden om zijn beide dochters aan te moedigen. Bjorn mag ook graag een speciaalbiertje drinken en is dan ook lid van het Pelle’s biergilde.

Adjudant Patrick is Patrick Westerink. Patrick is eveneens 42 jaar en is getrouwd met Kim, Samen hebben ze twee kinderen. Roos van 10 en Siem van 7. In het dagelijks leven is de Adjudant timmerman. Sinds 2017 werkt hij bij Aannemersbedrijf Droste. De Adjudant mag in zijn vrije tijd graag een potje tennissen en brengt ook veel tijd door bij DSVD waar hij leider is van het voetbalteam van zoon Siem en langs de handbal lijn te vinden is bij Roos. Ook zet Patrick zich graag jaarlijks in voor de Run Bike Run Deurningen als vrijwilliger.

De Hoogheden zijn al van jongs af aan kameraden van elkaar. Sinds kort zijn ze wekelijks samen op de tennisbaan in Deurningen te vinden. Het carnavalsbloed zit de beide heren in de genen. Ze zijn namelijk beide medeoprichters van JCV de Dwarsliggers, de jongerencarnavalsvereniging van Deurningen. Patrick was zelfs de eerste en enige Prins van de Dwarsliggers. De jaren er na is de eretitel Prins namelijk ingewisseld voor King of Queen van de Dwarsliggers.  

Samen zullen de beide heren dit jaar in de polonaise voorop gaan als Prins Bjorn 1e & Adjudant Patrick. Het 54ste hooghedenpaar van CV. De Nettelkörnkes. Dit zullen zij doen onder hun motto:

“Saamn hoalt wiej’t, ’t langst vol!

« »