Rectificatie Dansgroepen 2020

Door op in

Rectificatie Dansgroepen 2020

Helaas is er per abuis een fout geslopen in ons magazine ’t Nettelkörnke. Hierin zijn de namen vermeld van de leden van de dansgroepen van vorig jaar. Dit had niet mogen gebeuren. Graag willen we u alsnog de correcte samenstelling van de dansgroepen met u delen. Voor 2020 bestaan de beide groepen uit de volgende leden;

Nettelwichkes

Femm Suthof, Sophie van Heek, Fleur Geelen, Meike Pelster, Jade Scholten, Britt Kerkhof Jonkman, Liv Scholten, Lize van Rijn, Liset Borghuis, Lola oude Booyink, Quinty Scholten, Noël Huiskes en Lizz oude Smeijers.

De Nettelwichkes staan onder leiding van Remke Groot Rouwen en Merle oude Smeijers

Nettelwichter

Elin Legtenberg, Darya Borghuis, Bo Lansink, Fabiënne Aarninkhof, Lindy Huiskes, Shanaya van Dam, Fleur Meijerink, Elynn Ankoné, Sanne Borghuis, Frederique oude Nijhuis, Elin Heukels, Noa Vrielink, Chantal Welberg, Wendy Welberg en Amy Maathuis

De Nettelwichter staan onder leiding van Fleur Huisken, Sanne Oosterik en Kyra Sonder

Algehele leiding

De algehele leiding van de dansgroepen is in handen van Linda Geelen en Nathalie Vasterink

Check voor alle info van de Dansgroepen onze website www.nettelkornkes.nl

« »