Praktische gala tips

Door op in

Praktische gala tips

Komend weekend staan onze gala-avonden weer op het programma en wel op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020. Het beloven weer mooie avonden te worden. Voor de bezoekers hebben we nog wat tips:

  • Kom op tijd. De avond start op 19.45 uur. Dan kunnen we ook op tijd met ons programma beginnen
  • Zorg dat u uw digitale kaart gereed hebt bij de entree. Dit kan als print, maar ook als digitaal bestand op de telefoon.
  • Dit jaar hebben wij nieuwe munten. Deze zijn alleen dit jaar geldig. Munten die over zijn aan het einde van de avond kunnen weer ingeleverd worden bij de kassa tot 02.00 uur. Heeft u nog ‘oude’ paarse en gele munten? Geen nood; deze kunnen tijdens de gala avonden van 2020 nog gebruikt worden.
  • Om de muntverkoop snel te laten verlopen is er in de hal een contante snel-kassa waar u 25 munten kunt kopen voor €55,-. Achter in de zaal is een andere muntenverkoopbalie waar u zowel contant als met pin kunt betalen.
  • Graag willen we er u ook alvast op attent maken dat er wederom een grootse gala verloting zal plaatsvinden tijdens de beide gala-avonden met prachtige prijzen en een heuse jackpot. Loten kosten €2,- per stuk en voor €5,- krijgt u er 3. Doe mee en steun onze vereniging.

Nog geen kaarten; wees er dan snel bij. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de zaterdagavond! Boek ze online, of mail naar gala@nettelkornkes.nl

Tot ziens op een van onze beide gala-avonden!

« »