Ga mee met het Doldwaze Dweilen!

Door op in

Ga mee met het Doldwaze Dweilen!

In navolging van het succes van voorgaande jaren organiseren CV De Nettelkörnkes en JCV De Dwarsliggers wederom een fantastisch dweilfeest op dinsdag 25 februari 2020. Om het carnavalsseizoen op een waardige manier af te sluiten gaan we een aantal kroegen langs met dweilorkest Lavasjkierie. Om 11:30 uur beginnen we bij café Pelle’s met het leggen van een goede bodem en de eerste drankjes om daarna met de bus verschillende kroegen langs te gaan. Aan het begin van de avond komt de bus weer terug bij Pelle’s alwaar we op ’t St. Plechelmusplein rond 19.30 uur de bok zullen verbranden om zo carnaval 2020 officieel af te sluiten.  Aansluitend zullen we gezamenlijk een hapje eten om de dag af te sluiten. Een super gezellige dag voor iedereen in Deurningen die maar geen genoeg kan krijgen van het carnaval. Lid of geen lid, geef je op bij één van beide verenigingen vóór 14 februari 2020. Let op opgave vanaf 18 jaar en vol=vol. De kosten voor deze dweildag zullen €60,-  bedragen. Opgeven = betalen.

CV De Nettelkörnkes: dweilen@nettelkornkes.nl

JCV De Dwarsliggers: jcvdedwarsliggers@gmail.com

Leden van JCV de Dwarsliggers kunnen zich via de portal opgeven.

JCV de Dwarsliggers & CV de Nettelkörnkes

« »