Kinder Carnaval 2020

Door op in

Kinder Carnaval 2020

Zondag 23 februari aanstaande is het weer zo ver. Het Deurninger Kindercarnaval barst los vanaf 15.00 uur in de grote verwarmde tent op ’t St. Plechelmusplein. De Jeugdcommissie van CV de Nettelkörnkes heeft samen met Pelle’s eten & drinken alles in het werk gesteld om voor een mooie middag voor de jeugd te zorgen. Dit jaar voor de tweede keer in de tent. De tent is deze middag dan ook het domein van de kinderen, maar uiteraard zijn alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook van harte welkom. De Jeugdhoogheden van Basisschool Willibrordus, Jeugdprinses Stacey en Jeugdadjudante Ruth zijn natuurlijk ook aanwezig samen met hun jeugd raad van 11. En ook Prins Bjorn 1e & Adjudant Patrick zullen een bezoek aan de kinderen brengen. Kom dus in grote getale naar de tent, want dit feest wil je toch niet missen.

« »