Deurningen, bedankt!

Door op in

Deurningen, bedankt!

Carnaval 2020 was geweldig en daarom willen wij graag iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen of meegedaan om het carnaval 2020 te doen slagen.

Een speciaal woord van dank gaat natuurlijk uit naar de Hoogheden; Prins Bjorn 1e & Adjudant Patrick en natuurlijk hun hofdames Joyce & Kim. Zij hebben dit jaar voorop in de polonaise gelopen en overal waar ze kwamen werd het een groot feest.  Verder natuurlijk ook Jeugdprinses Stacey & Jeugdadjudante Ruth van basisschool Willibrordus; jullie hebben laten zien dat jullie geweldig carnaval kunnen vieren.

Dank ook aan onze collega carnavalsverenigingen JCV De Dwarsliggers met King Thijs & Admiraal Aron en OJCV de Fruitige Dwarskörnkes voor de samenwerking ook in 2020. Tot slot dank aan alle andere clubs die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het slagen van Carnaval 2020.

Een bijzonder woord van dank gaat ook uit naar onze hofkapel Lavasjkierie. jullie muzikale klanken hebben aan menig feestje geweldig bijgedragen met als hoogtepunt het dweilen op Dolle Dinsdag.

Dan dank voor de medewerking van de verschillende caféhouders en eigenaren van andere locaties waar dit jaar carnaval is gevierd of carnavalsbijeenkomsten zijn geweest.

En tot slot niet te vergeten, de dansgroepen, leden, commissieleden, vrijwilligers, sponsoren en carnavalsvierders van “CV de Nettelkörnkes” voor hun bijdrage aan Carnaval 2020.

Kortom iedereen , mede namens Prins Bjorn 1e & Adjudant Patrick bedankt………………………………………….en tot het carnavalsjaar 2021!

Bestuur C.V. “De Nettelkörnkes”

« »