In Memoriam; Frans Venhuis

Door op in

In Memoriam; Frans Venhuis

Ons bereikte het trieste bericht dat Frans Venhuis op 73 jarige leeftijd is overleden.

Vele jaren heeft Frans deel uitgemaakt van het bestuur van de Nettelkörnkes. In de functie van Vorst was hij de onbetwiste leider van de Raad van 11 in die jaren. In 1986 ging hij als adjudant voorop in de polonaise samen met Prins Harry 2 en toen in 1990 wegens omstandigheden een beroep op hem werd gedaan om in te vallen trad hij wederom aan als Adjudant, toen van Prins Gerard.

Een beroep konden wij dan ook altijd op hem doen. Altijd was hij bereid om de vereniging met raad en zeker ook daad bij te staan. Zo was hij onder andere vele jaren een van de kartrekkers van onze wekelijkse bingoavonden, maakte hij deel uit van de afvoercommissie en hielp hij mee met de herplaatsing van de put bij de entree van Deurningen.

Binnen de vereniging was Frans lid van de Oale Garde en het Genootschap van Oud Adjudanten ‘de Nettelkearls’ waar zijn altijd positieve aanwezigheid ook erg gemist gaat worden.

Voor al zijn verdiensten voor de Nettelkörnkes is Frans benoemd tot erelid van de vereniging. En tijdens de receptie van het afgelopen carnavalsseizoen is hij nog onderscheiden voor zijn 44-jarig lidmaatschap.

De Nettelkörnkes missen door het overlijden van Frans een actief, betrokken en gewaardeerd lid.

Wij wensen Siny, Maureen, Sander, Jorn en Maud veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden C.V. de Nettelkörnkes

« »