In Memoriam; Gerard Fortkamp

Door op in

In Memoriam; Gerard Fortkamp

Op zaterdag 3 oktober bereikte ons het droevige bericht dat Gerard op 72 jarige leeftijd is overleden. Voor velen kwam dit bericht zeer onverwachts ondanks dat we wisten dat het met zijn gezondheid niet goed ging.

Binnen de carnaval kennen we Gerard vooral van de wijze waarop hij zich inzette voor de ouderen in de gemeenschap Deurningen. Vanuit zijn functie binnen Welzijn Ouderen zette Gerard zich in om carnaval voor ouderen toegankelijk te maken. Zijn inspanningen hebben er mede toe geleid dat Welzijn Ouderen met haar leden een graag geziene en vaste bezoeker is geworden van onze gala op de vrijdagavond.

Voortvloeiend uit het bezoek aan de gala, bestaat sinds enkele jaren het “K’narrencarnaval”. Een carnavalsmiddag vol vertier en plezier voor onze oudere dorpsgenoten, het resultaat van iets waar Gerard zich jaren vol overtuiging voor heeft ingezet.

Naast het toegankelijk maken van carnaval voor ouderen, zette hij zich op een veel breder vlak in voor de ouderen in het dorp Deurningen en was Gerard zeer actief voor de geloofsgemeenschap Deurningen. Zo was hij regelmatig voorganger in de kerk bij verschillende diensten, waaronder avondwakes en uitvaartvieringen.

Als blijk van waardering voor al zijn bijdragen en inzet voor het dorp Deurningen is Gerard in 1997 tijdens de receptie van CV de Nettelkörnkes benoemd tot “Lid van Verdienste” van onze vereniging.

De Nettelkörnkes missen door het overlijden van Gerard Fortkamp een zeer gewaardeerd en gepassioneerd “Lid van Verdienste”.

Wij wensen zijn vrouw Annemarie, Marije en Hans, Joost en Bianca en de kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

                                                                          Bestuur CV de Nettelkörnkes

« »