In Memoriam; Bennie Veldhuis

Door op in

In Memoriam; Bennie Veldhuis

Zondag 18 oktober bereikte ons het droevige bericht dat Bennie Veldhuis, op 61 jarige leeftijd, geheel onverwachts is overleden.

We kennen Bennie als een geliefd en actief lid. Hij stond altijd klaar als er iets gebeuren moest.

Tijdens het Prinsenbal van 2003 kwam Bennie tevoorschijn als Adjudant van Prins Richard. In de jaren daarna is Bennie nauw betrokken gebleven bij het carnaval in Deurningen en sloot hij zich onder andere aan bij het genootschap van oud-Adjudanten van onze vereniging. Maar we kennen Bennie vooral als lid van ‘zijn trots’; de Technische Commissie.

Mede door zijn technische inzicht, actieve houding en bovenal vrolijke instelling deden we als vereniging nooit tevergeefs een beroep op hem.

Naast dat Bennie op de achtergrond veel werk verzette met de op- en afbouw van activiteiten, was hij ook veelvuldig op de voorgrond te vinden.

Want naast de vele feesten en verenigingsactiviteiten die hij bezocht, draaide Bennie zijn hand niet om voor een zangoptreden en heeft hij ook meerdere jaren deel uit gemaakt van de buut van de Nettelkeals op onze gala’s.

De Nettelkörnkes verliezen met het overlijden van Bennie Veldhuis een bijzonder gewaardeerd man die we nog vaak zullen missen en voor altijd blijven herinneren.

Wij wensen Maria, Stef & Natasja, Merlin & Rob en Danël & Jorrit veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur, Nettelkeals, Technische Commissie en leden CV de Nettelkörnkes

« »