Jubeljaar 2021

Door op in

Jubeljaar 2021

De 11e van de 11e begint officieel het nieuwe carnavalsseizoen. Door corona zal het hele carnavalsgebeuren er komend jaar heel anders uitzien dan we gewend zijn. Dat is zeer spijtig, zeker ook omdat het voor de Nettelkörnkes ook nog eens het 55-jarig bestaan betreft, maar het is even niet anders. Omdat we ons jubeljaar niet half willen vieren maar uitbundig, hebben we besloten om feestelijkheden hier omtrent, een jaar op te schuiven. Gaan we dan helemaal niks doen in 2021? Nou nee, misschien dat we u toch nog af en toe kunnen verrassen. Want in crisistijden worden ook vaak geweldige nieuwe ideeën geboren. Normaal fladdert rond deze tijd het Ni-jschierige Nettelkörnke rond in en om Deurningen. Maar de Jubileumcommissie, beter bekent als de JubCie en bestaande uit een aantal vreemde vogels, zag met enige regelmaat een soortgenoot opduiken. Een nogal luidruchtig eigenzinnig type, die door de JubCie al vrij snel omarmd werd als symbool voor ons jubeljaar. Deze vreemde vogel zullen we nog regelmatig tegenkomen, naar wij vrezen!

« »