Nettelkörnkes ontvangen prachtbedrag van Haringparty Deurningen

Door op in

Nettelkörnkes ontvangen prachtbedrag van Haringparty Deurningen

5 December staat natuurlijk bekend als de dag van gulle gever Sinterklaas. Echter was het niet alleen Sinterklaas die mooie cadeaus uitdeelde dit jaar. Ook een afvaardiging van de Haringparty Deurningen is onderweg geweest om de goede doelen van de Haringparty van 26 juni 2020 jongstleden blij te maken met een bijdrage uit de opbrengsten van de veiling van het eerste vaatje nieuwe haring. CV de Nettelkörnkes behoorde dit jaar ook tot een van de goede doelen. In het kader van ons 55-jarig jubileum heeft de jubileumcommissie een aanvraag ingediend en tot onze grote verrassing mocht de voorzitter van de jubileumcommissie Ben Blokhuis een cheque in ontvangst nemen met daarop het prachtige bedrag van €2000,-. Dit bedrag zal volledig ten goede komen aan onze jubileumactiviteiten, die vanwege de Covid19 uitbraak helaas een jaar uitgesteld zijn. Maar wat in het vat zit verzuurd niet, dat kunnen we u verzekeren.

CV de Nettelkörnkes dankt de organisatie van de Haringparty Deurningen en alle bieders op het eerst vaatje van harte voor deze prachtige bijdrage.

Bestuur CV de Nettelkörnkes Deurningen

« »