Aftreden Hoogheden 2020 Deurningen

Door op in

Aftreden Hoogheden 2020 Deurningen

Klik snel op bijgaande link voor de film van het aftreden van de Hoogheden van Deurningen van 2020 https://youtu.be/OgGuI6A1sXo

Een bijzonder OpBokBal dit jaar. Vanwege de corona perikelen was het onmogelijk om het aftreden van de Deurninger Hoogheden op de gebruikelijke wijze tijdens het jaarlijkse OpBokBal plaats te laten vinden. Daarom hebben we onze razende reporters, geheel coronaproof, op pad gestuurd langs de deuren bij de Hoogheden van Basisschool Willibrordus; Jeugd Prinses Stacey & Jeugd Adjudante Ruth. Bij de Hoogheden van de Dwarsliggers; King Thijs & Admiraal Aron en tot slot bij onze eigen Nettelkörnkes Hoogheden; Prins Bjorn 1e & Adjudant Patrick. Zo kunnen we ondanks Covid 19 toch nog op een waardige manier afscheid nemen van de Hoogheden van 2020 in Deurningen.

« »