Happy 2021

Door op in

Happy 2021

De beste wensen voor 2021! En een bijzonder jaar, dat gaat het worden. 2021 zal het eerste jaar in de bestaansgeschiedenis van de Nettelkörnkes zijn dat er geen nieuw Hooghedenpaar verkozen zal worden. Dit alles natuurlijk als gevolg van de Covid19 pandemie. Carnaval vieren op de gebruikelijk wijze in Corona tijd is geen optie. Maar de Nettelkörnkes zouden de Nettelkörnkes niet zijn als ze daar niet wat op bedenken. We hebben aanspraak gemaakt op de grote hoeveelheid creativiteit die er binnen de vereniging is en we hebben dan ook mogelijkheden gevonden om corona-proof toch nog enigszins carnaval te vieren. Hoe, dat houden we voor nu nog even voor ons, maar dat zullen we te zijner tijd met u delen. Maar zoals al aangegeven, Hoogheden voor 2021 gaan er niet komen…….of hebben we toch een creatieve oplossing bedacht……… Hou onze website en onze social media kanalen in de gaten en wie weet wat er tevoorschijn komt uit ons levensgrote Nettelkörnke op vrijdag 1 januari aanstaande om 21.11 uur!

« »