Potgrondactie CV de Nettelkörnkes

Door op in ,

Potgrondactie CV de Nettelkörnkes
https://shop.mijnetickets.nl/nettelkornkes

De eerste bezorg-dag zit er op. We hebben deze zaterdag al veel mensen mogen voorzien van zakken potgrond. Heeft u al wel besteld maar nog niets ontvangen;

komende zaterdag 3 april staat de tweede bezorg-dag op het programma en worden de door u bestelde zakken bij u thuis afgeleverd.

Heeft u nog geen zakken besteld, maar wilt u dat nog wel graag doen dan heeft u nog t/m woensdag 31 maart de tijd om deze online te bestellen via

https://shop.mijnetickets.nl/nettelkornkes

Traditiegetrouw vindt de jaarlijkse potgrondactie van de Nettelkörnkes plaats. In samenwerking met Tuin & Wooncentrum Borghuis brengen de leden van C.V. de Nettelkörnkes u de potgrond voor een concurrerende prijs aan huis.

Lukt het u om welke reden dan ook niet om digitaal te bestellen. Neem dan contact met ons op via info@nettelkornkes.nl of bel met Ben Pelster, 06-53307432.

Mede door deze actie wordt de kas van C.V. de Nettelkörnkes weer aangevuld, zodat ook het komend jubileumjaar weer een gevarieerd carnavalsprogramma voor jong en oud aangeboden kan worden. Activiteiten die geld kosten, maar niet mogen ontbreken op de carnavalsagenda zoals het jeugdgala, de ouderenmiddag, de carnavalsoptocht, het kindercarnaval en het ziekenbezoek worden zo ook voor een volgend carnavalsseizoen in Deurningen gegarandeerd.

Door het ‘potgrondactie comité’ is alles weer tot in de detail voorbereid.

Doordat we ons dienen te houden aan de huidige corona wet-, en regelgeving, is er besloten om de contactmomenten zo minimaal te houden. Daarom hebben we ervoor gekozen om digitaal te gaan bestellen.

Voor één zak potgrond van 40 liter betaalt men slechts 4,00.

De prijs voor 3 zakken van 40 liter is € 11,00. En daarvoor wordt de potgrond ook nog eens aan huis bezorgd.

Bestuur en ‘comité potgrondactie’  C.V. ‘de Nettelkörnkes’

« »