jeugdgala

Door op in met Geen berichten

jeugdgala

 

Voor Prins Guus en Adjudant Joren van basisschool Willibrordus werd afgelopen vrijdag het jeugdgala gehouden in “Hades”. Onder de genodigden waren Admiraal Ilse van JCV de Dwarsliggers en Prins Harold en Adjudant Léon van CV de Nettelkörnkes. Zij waren samen met de kinderen van de bovenbouw getuige van een supergezellig gala. King Andy van de Dwarsliggers was tot groot verdriet van Admiraal Ilse verhinderd. De King moest zich mentaal voorbereidden op het komende carnaval en genoot nog van zijn wintersportvakantie.

 

Alvorens het feest bij “Hades” kon beginnen, diende eerst het officiële gedeelte afgehandeld te worden; de opening van de feestresidentie. Na het voorlezen van het contract, werden de handtekeningen gezet. Prins Guus en Adjudant Joren zetten toen, samen met de andere hoogheden, de polonaise in waarna het echte feest kon beginnen.

Zowel de dansgroepen Nettelwichter als de Netteldeernkes waren met Prins Harold en Adjudant Léon meegereisd om ook tijdens de jeugdgala enkele mooie dansen aan alle aanwezigen te laten zien. Groep 7 van basisschool Willibrordus verzorgde op een medley van verschillende muziekgenres een fantastisch optreden met playback en dans. Hoogtepunt van de avond was het optreden van Koen, Jef, Jur en Bjorn; zij brachten het nummer “Wat zou je doen” van Marco Borsato en Ali B. “Hades”ging uit z’n dak!

Foto’s en tekst: www.dezefoto.nl

 

Geen berichten


Plaats bericht


Je moet zijn ingelogd om een bericht te plaatsen.

« »