Vooruitblik carnavalsweekend 2012

Door op in met Geen berichten

Vooruitblik carnavalsweekend 2012

Deurningers, Nettelkörnkes,

Zo vlak voor het carnavalsweekend geven we u nog even een opsomming van de komende activiteiten.

Vrijdag 17 februari

’s Middags wordt vanaf 13.30 uur aangesloten bij het schoolcarnaval van basisschool Willibrordus. Samen met Jeugdprins Guus en Jeugdadjudant Joren gaan Prins Harold en Adjudant Léon voorop in de polonaise.

’s Avonds gaan “De Nettelkörnkes” de sleutel ophalen in het gemeentehuis in Denekamp (vertrek 17.30 uur!!!) Om 20.30 uur wordt de sleutel met 3 van de 4 verenigingen uit de oude gemeente Weerselo natgemaakt. Dit jaar is dat in tegenstelling tot eerdere berichten bij Café Restaurant Golbach. Om 23.30 uur is de bus terug in Deurningen en wordt de “Night Before” van JCV “De Dwarsliggers” bezocht.

Zaterdag 18 februari

Om 13.41 uur start de optocht van Deurningen bij de sporthal. Jong en oud trekken met hun zelfgemaakte carnavals creaties door het dorp. Deelnemers moeten startnummers vanaf 12.45 uur afhalen op het grasveld voor de ingang van het DSVD terrein onder het bord “Hoge Vonder”.

Let op; de route is als volgt: opstellen Kerkweg voor de sporthal, Veldzijde, Molemansstraat, Hoofdstraat, Wilthuisstraat, Pastoor Gloerichstraat, Kerkweg, Hoofdstraat, Plechelmusplein. Houdt svp de route autovrij!

Na afloop van de optocht zal het grote carnavalsfeest losbarsten in de grote verwarmde tent op het St. Plechelmusplein. De prijsuitreiking van de optocht zal daar drie kwartier tot een uur na afloop van de optocht plaatsvinden.

Zondag 19 februari

Vanaf 15.00 uur is er een grandioos kindercarnaval bij residentie Siemerink. Dit jaar zal dat net als vorig jaar in combinatie met het jeugdgala voor de onderbouw zijn. Het beloofd dus een spetterende middag te worden met veel vermaak voor jong en oud.

Maandag 20 februari

Vanaf 10.00 uur ’s ochtends brengen Prins Harold en Adjudant Léon met een afvaardiging van “De Nettelkörnkes” een bezoek aan Deurningers die niet kunnen deelnemen aan carnaval omdat ze in een ziekenhuis, verzorgingshuis of een bejaardenhuis verblijven. Zij worden verblijd met een bosje bloemen.

Vanaf 19.30 uur is er bij Pelle’s baklever en eieren bakken. Iedereen is welkom om samen met de Dwarsliggers, Fruitige Bende en Nettelkörnkes hier gratis en voor niets een hapje mee te eten.

Aansluitend, vanaf 21.00 uur, zal dan ism met JCV “De Dwarsliggers” het rosenmontagbal  bij Pelle’s losbarsten. Zoals elk jaar zullen er weer prijzen zijn voor de best verklede bezoekers. De entree is vrij !!

Dinsdag  21 februari

Carnaval wordt afgesloten met de sluitingsavond voor de leden en medewerkers van Nettelkörnkescarnaval 2012 bij residentie Siemerink.

 

Bestuur C.V. de Nettelkörnkes

 

www.nettelkornkes.nl                                                                                                                      info@nettelkornkes.nl

Geen berichten


Plaats bericht


Je moet zijn ingelogd om een bericht te plaatsen.

« »