optocht deurningen 2012

Door op in met Geen berichten

optocht deurningen 2012

Sfeervolle optocht in Deurningen,

De weergoden waren de optocht in Deurningen op zaterdagmiddag 18 februari goed gezind. Het was droog weer en mede daardoor waren de omstandigheden uitstekend en de stemming opperbest bij de deelnemers aan de Deurninger carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. “De Nettelkörnkes”. Een bonte stoet trok zaterdagmiddag door  de straten van Deurningen.  Net als de laatste jaren doet bijna iedereen mee. En iedereen die meedoet heeft er ook echt uren in gestoken om er  mooi werk van te maken of een idee op een wel heel bijzondere manier uitgewerkt. Vooral in de categorie loopgroepen is de concurrentie dan ook groot en de kwaliteit hoog.

De start van de optocht was voor de Sporthal. Aangevoerd door de St. Plechelmus Harmonie vertrok de stoet precies om 11 minuten over half 2 om vervolgens te eindigen voor de grote tent op het St. Plechelmusplein. Daar bedankten de Hoogheden van C.V. De Nettelkörnkes, Prins Harold en Adjudant Léon alle deelnemers voor hun inzet en ze nodigden vervolgens iedereen uit om het feest voort te zetten in de grote feesttent. Na een klein uurtje feestvieren volgde de prijsuitreiking in de tent. Prins Harold en Adjudant Léon en Jeugdprins Guus en Jeugdadjudant Joren hadden de eer om de prijzen uit te reiken en ze deden dat dan ook vol overgave. Iedere prijswinnaar werd persoonlijk door hen naar voren gehaald om de prijs in ontvangst te nemen. Aansluitend barstte er een geweldig carnavalsfeest los in de tent. Vele Deurningers, oud Deurningers  en niet Deurningers zochten elkaar weer op om gezamenlijk te feesten. Voor velen kwam er pas laat op de avond een einde aan deze  prachtige carnavalsdag.

 

Uitslag:

Eenlingen

1. Jalozie

2.  Arabische Lente

3. Horror

 

Duo’s

1. Goed gemutst

2. Hells Angels

3. Ijsberen

 

Loopgroepen

1. OJCV De Fruitige Dwarskörnkes

2. Vissen achter het net

3. De Boefjes

 

Kleine wagens

1. Losse Flodder

2. Space Boys

3. De Smurfen

 

Grote wagens

1. WBV de Fruitige Bende

2. Madagascar

3. Cape Carnaval

Geen berichten


Plaats bericht


Je moet zijn ingelogd om een bericht te plaatsen.

« »