Gala-avonden 2013

Door op in

Gala-avonden 2013

De gala-avonden van “De Nettelkörnkes” zijn dit jaar op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari voor het eerst in de sporthal. Speciaal voor de gala zal de sporthal omgetoverd worden tot een prachtige galazaal.  Aanvang 19.45 uur!

 

Door de nieuwe locatie zijn we genoodzaakt om weer terug te gaan naar 2 avonden in plaats van 3. Hierdoor zijn de regels voor het kaarten halen ook enigszins gewijzigd.

 

De voorverkoop voor de Gala-avonden van vrijdag 25 en zaterdag 26 januari is op:

 

ZONDAGMORGEN 13 JANUARI

in de sporthal

 

De regels voor de verkoop van kaarten op deze zondagmorgen zijn gelijk aan de laatste jaren.

De nummers voor het bepalen van de volgorde tijdens de kaartverkoop kunnen worden afgehaald vanaf  9.30 uur. Per persoon maximaal 8 kaarten.

 

De verkoop van de kaarten start voor donateurs om 10.00 uur. Per donateurkaart kunt u 2 galakaarten kopen!! Voor mensen die geen donateur zijn is de verkoop vanaf 11.30 uur.

 

Dus voor 16 kaarten moet je met 2 personen zijn en 8 donateurskaarten bij je hebben!

 

Vanaf maandag 14 januari kunnen de kaarten ook bij voorkeur per mail besteld worden. Dit kan via gala@nettelkornkes.nl  Hierbij zijn geen beperkingen voor aantallen van toepassing. Op volgorde van binnenkomst worden u de beste nog beschikbare plaatsen toegewezen op de door u aangegeven avond mits deze avond nog niet uitverkocht is. Mocht u niet beschikken over e-mail dan kunt u ook vanaf maandag 14 januari uw aanvraag voor kaarten inspreken op ons antwoordapparaat. Dit kan op het volgende telefoonnummer: 06-30212943

 

De galakaarten die u per mail of telefonisch heeft besteld, zijn alleen af te halen op donderdag 24 januari tussen 20.00 uur en 21.00 uur bij de Sporthal.

 

De kaarten kosten € 12,50. Voor donateurs geldt een korting van 20% en kosten kaarten dus € 10,00.

 

Bestuur C.V. De Nettelkörnkes

« »