Optocht bol van kwaliteit

Door op in

Optocht bol van kwaliteit

Zaterdag 1 maart heeft de jaarlijkse optocht van CV de Nettelkörnkes  in Deurningen plaatsgevonden. De weergoden waren de deelnemers en toeschouwers gunstig gezind. De bonte creaties kwamen hierdoor goed tot zijn recht in de straten van Deurningen. Al sinds jaar en dag is er in elke categorie behoorlijk wat concurrentie. En dat komt de kwaliteit zeker te goede. Prins Martijn & Adjudant Roy en Jeugdprins Normen & Jeugdprinses Anouk genoten vanaf de splinternieuwe prinsenwagen van al het moois dat aan hen voorbijtrok. Zichtbaar onder de indruk zwaaiden ze vol overgave naar alle deelnemers.

 

De Uitslag:

 

Eenlingen

1. Pinguin
2. Miene Kraan dreait volle bak
3. Wazig figuur

Duo’s

1. Even bij kletsen
2. Honden aan de lijn
3. Zuivel wichkes

Loopgroepen

1.Eschgaarde, Mens erger je niet
2. Cupcakes
3. OJCV; Dweilorkest

Kleine Wagens

1. Cars
2. Otto Brand
3. Wij laten het onderwerp

Grote Wagens
1. PDN; vikingen
2. Fruitige Bende
3. WK oranje stenen

« »