Deurningen; bedankt!

Door op in

Deurningen; bedankt!

Carnaval 2014  was geweldig en daarom willen wij graag iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen of meegedaan om het carnaval 2014 te doen slagen.

 

Een speciaal woord van dank gaat natuurlijk uit naar de Hoogheden; Prins Martijn & Adjudant Roy en natuurlijk hun hofdames Meike & Wendy. Zij hebben dit jaar bij elk feest voorop gelopen en overal waar ze kwamen werd het een groot feest.

Verder natuurlijk ook Jeugdprins Norman en Jeugdprinses Anouk van basisschool Willibrordus, jullie hebben laten zien dat jullie al geweldig carnaval kunnen vieren.

 

Dank aan JCV De Dwarsliggers met King Floris en Admiraal Jochem voor de samenwerking ook in 2014.  WBV De Fruitige Bende nogmaals van harte proficiat met jullie 11-jarig jubileum en natuurlijk ook OJCV de Fruitige Dwarskörnkes geweldig bedankt voor de samenwerking ook in 2014. Dank aan alle deelnemers in de optocht van Deurningen. Met elkaar was het weer een schitterende bonte stoet.

 

Dan dank voor de medewerking van de verschillende caféhouders en eigenaren van andere locaties waar dit jaar carnaval is gevierd of carnavalsbijeenkomsten zijn geweest.

En tot slot niet te vergeten, de dansgroepen, leden, commissieleden, sponsoren en carnavalsvierders van “De Nettelkörnkes” voor hun bijdrage aan Carnaval 2014.

 

Kortom iedereen , mede namens Prins Martijn & Adjudant Roy, bedankt…….en tot het carnavalsjaar 2015!

 

Kijkt u binnenkort even op onze website voor de foto’s van de verschillende activiteiten;  www.nettelkornkes.nl

 

Bestuur C.V. “De Nettelkörnkes”

« »