Potgrondactie 2016

Door op in

Potgrondactie 2016

De rust is inmiddels wedergekeerd na een kort en hevig, maar wederom plezierig carnavalsseizoen. Toch willen we u alvast informeren over een carnaval gerelateerde activiteit; onze jaarlijkse potgrondactie. Traditiegetrouw vindt deze plaats op de tweede zaterdag in maart. Dit jaar is dit op zaterdag 12 maart a.s. In samenwerking met de Deurninger handelaren in potgrond brengen de leden van C.V. De Nettelkörnkes u de potgrond voor een concurrerende prijs aan huis.

Door deze actie wordt de kas van “De Nettelkörnkes” weer aangevuld. Dit om ook volgend jaar een mooi en gevarieerd carnavalsprogramma voor jong en oud te kunnen bieden. Activiteiten die geld kosten maar niet mogen ontbreken op de carnavalsagenda zoals o.a: het jeugdgala, de ouderenmiddag, de carnavalsoptocht, het kindercarnaval en het ziekenbezoek worden zo ook voor een volgend carnavalsseizoen in Deurningen gegarandeerd.

Door het “potgrondactie comité” is alles weer tot in de detail voorbereid. De routes die gereden moeten worden zijn weer ingedeeld en de potgrond ligt klaar. Op zaterdag 12 maart vanaf 9.00 uur rijden de leden van C.V. “De Nettelkörnkes” in meer dan 10 verschillende groepen van verkopers met trekkers en platte wagens door heel Deurningen. Niet alleen in het dorp maar ook in het buitengebeid zal de potgrond aangeboden worden.
Voor één zak potgrond van 40 liter betaalt men slechts € 3,50. De prijs voor 3 zakken van 40 liter is € 10,00. En daarvoor wordt de potgrond ook nog eens aan huis bezorgd. Bent u zaterdag 12 maart niet in huis, maar wilt u toch graag potgrond; hang dan een briefje aan de deur en wij zorgen dan dat u van potgrond voorzien wordt!

Bestuur en comité “potgrondactie” C.V. “De Nettelkörnkes”

« »