Donateursactie Carnavalsseizoen 2017

Door op in

Donateursactie Carnavalsseizoen 2017

Binnenkort komen de leden van C.V. “De Nettelkörnkes” weer bij u langs de deur voor de jaarlijkse donateursactie.

 

Om dit jaar en de komende jaren het carnaval in Deurningen op eenzelfde manier te kunnen vieren als de afgelopen jaren is gebeurd, waarbij het programma en de uitgangspunten blijven zoals ze bij “De Nettelkörnkes” al jaren zijn geweest, is elk jaar weer een groot bedrag aan geld gemoeid. We hopen dat u als Deurningers net als andere jaren ook deze uitgangspunten weer gaat onderschrijven en een steentje bijdraagt aan “De Nettelkörnkes” door het verlengen of liever nog het nieuw aangaan van het donateurschap.

 

Voor € 5,50 wordt u donateur van C.V. “De Nettelkörnkes” en steunt u het carnaval in Deurningen.

Donateurs die automatisch betalen krijgen hun donateurskaarten thuis bezorgd (wanneer u niet thuis bent vindt u ze in de postbus). De bijdrage van € 5,50 wordt in december van uw bankrekening afgeschreven.

 

Met het donateursschap steunt u “De Nettelkörnkes”. Door deze bijdrage is het mogelijk om activiteiten voor iedereen te organiseren. Zo steunt u carnaval voor welzijn ouderen, de jeugdgala’s, het kindercarnaval en maakt u het “De Nettelkörnkes” ook dit jaar weer mogelijk om alle Deurningers die niet in Deurningen kunnen zijn door ziekte of hun stekje in een bejaardenhuis hebben gevonden te bezoeken met een kleine attentie op de maandag in het carnavalsweekend.

 

Uiteraard heeft u ook zelf voordeel met uw donateurskaart. U ontvangt maar liefst 20 % korting op de entree voor de gala-avonden. Dit jaar zijn er wederom 2 gala-avonden, te weten: vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2017, voor het vijfde jaar in de sporthal in Deurningen.

 

Wilt u alsnog uw donateursschap automatisch betalen geeft u dat dan aan bij het bezoek van een lid van “De Nettelkörnkes”. Hij vult samen met u de machtigingskaart in en u wordt elk jaar automatisch voorzien van uw donateurskaarten, ook als u niet thuis bent. Daarnaast bent u van de “rompslomp” aan de deur af.

 

Eventuele vragen mbt het donateursschap kunt u mailen naar info@nettelkornkes.nl

 

Steun C.V. “De Nettelkörnkes” want carnaval vier je “met meka – veur meka”

« »