Het was geweldig

Door op in

Het was geweldig

Woorden schieten ons te kort, hoe geweldig wij
de periode vanaf half oktober hebben beleefd.
Om iemand niet te vergeten willen we graag iedereen bedanken, die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen, aan het slagen van een super mooi carnaval.

We hebben genoten o.a. van de geheime afspraken, de opkomst,
de inspecties van de gevelversiering, de opkomst van King Jerne en Admiraal Boaike, het noaberbal, de verkiezing van Jeugdprins Thimo en Adjudant Jurre, de gala’s en jeugdgala, met super mooie optredens, de ouderenmiddag, de receptie, de optocht waar weer veel mensen tijd en energie aan hebben besteed en dan het grote feest in de tent, ook heel dankbaar het ziekenbezoek, en alle andere feesten. In één woord GEWELDIG.

Trots zijn we op Rick Tijert, met de benoeming tot lid van verdienste, je hebt het meer dan verdient. Ook zijn we super trots op onze Jeugdhoogheden dat ze 1 ste zijn geworden bij de Twentse Jeugdprins verkiezing en natuurlijk Hades jeugdwerk met hun OOCD aanmoedigingsprijs.

Bij de Nettelkörnkes is het “MET MEKA VEUR MEKA”, en dat hebben wij als geen ander gemerkt. Dankzij jullie is dit weer gelukt. Dit maakt het voor ons een carnaval om nooit meer te vergeten.

Nogmaals bedankt en petje af voor alle vrijwilligers.

 

Alaaf Prins Jack I & Adjudant Erwin

« »